Ervaring met ByBirdie?

Je reactie is welkom!


Reactie plaatsen

Reacties

Mia
8 maanden geleden

Een fantastische site voor persoonlijke cadeautjes!
1 etagère en 2 schaaltjes besteld en die zijn super mooi geworden. Ga zeker vaker cadeautjes bestellen. Snelle levering en leuk contact. Met andere woorden TOP!

Soraya
een jaar geleden

Beste Janneke,
Heel erg bedankt voor de leuke gepersonaliseerde schaal die wij voor onze collega bij je hebben laten maken. Dank voor de snelle uitvoering en service!

Nienke
een jaar geleden

Super lieve enthousiaste vrouw! Helemaal blij met de blijvende herinnering van de eerste verjaardag van mn dochter! Zo mooi en helemaal naar wens & mega snel! Het is echt een aanrader voor iedereen die iets persoonlijks wil en betaalbaar!

Cindy otten
een jaar geleden

Super leuke producten voor leuke prijsjes! Ik zie altijd zoveel leukst wat voor de minima lastig te kopen is. Maar hier zijn het leuke prijzen voor ieder wat wils.
Los van dat super goede service! Onwijs vriendelijk en ook nog eens snel klaar.

Een echte aanrader!!!

Britt
2 jaar geleden

Een prachtige etagere besteld met een persoonlijke tekst erop. Ik ben heel erg tevreden. Snelle levertijd en betaalbaar.

Kim Verhoef
2 jaar geleden

In het afgelopen jaar heeft Janneke meerdere opdrachten voor mij gedaan. Een persoonlijke kaart voor collega, eierdopjes voor ons gezin en ook het personaliseren van een aantal dongen vopr onze geplande bruiloft in mei. Ze doet dit echt met heel veel passie en plezier en is er ook echt goed in. Janneke is zeker een aanrader!!

Lotte
2 jaar geleden

Toen onze zoon Sef geboren was heeft Janneke onze ramen zo leuk beschreven! Van te voren fijn contact gehad en alvast het geboortekaartje opgestuurd zodat ze zich kon voorbereiden. En goed voorbereid heeft ze de ramen zo leuk in haar unieke stijl beschreven maar wel zo dat het ook helemaal bij ons past! Het was erg koud en haar vingers hadden halverwege al weinig kleur meer maar daar liet Janneke zich niet door tegenhouden en ging net zo lang door tot het perfect was!
Veel leuke reacties op gekregen, 7 weken later kijken we er zelf ook nog met veel plezier naar. Zoveel leuker dan een raamsticker of een bord!!
Echt een aanrader!