Wie is ByBirdie?


Hi!                   
 
Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt in mijn webshop!
 
Mijn naam is Janneke Vogel en verslaafd aan Handlettering!
Schrijven heb ik altijd al erg leuk gevonden en als er vroeger schoolwerk overgeschreven moest worden was dit voor mij dan ook nooit een probleem om te doen, juist alleen maar leuk! Eh ja, echt waar...
 
Alleen daar bleef het toen ook eigenlijk wel bij...
 
Tot ik 2 jaar geleden ergens een boek zag liggen over "Handletteren!"
Zo leuk dacht ik gelijk, dus die ging mee naar huis! 
 
Een nieuwe hobby was een feit! Beter gezegd een nieuwe verslaving!
Pennen, papier, boeken en andere leuke prulletjes (die niet eens nodig waren maar ik gewoonweg erbij wilde hebben) werden ingeslagen en al gauw zat ik bijna iedere avond aan tafel! 
 
Ik ontdekte dat het op Instagram al een hele hype was, dus een account moest er komen! Tja, een naam...
Hier was ik dan ook al snel over uit, ByBirdie, als je dan toch "Vogel" heet...!?
 
Mijn online posts werden ook een uitdaging want ik wilde geen gewone /saaie foto's, het moest wel bij elkaar passen en een soort van eigen style worden! 
 
De leuke en positieve reacties die ik op mijn werk ontving maakten mij nog enthousiaster en al snel volgden er ook aanvragen voor kleine en later al veel grotere opdrachtjes!
 
Als ik iets zag waar op geschreven kon worden nam ik het gelijk mee, uitproberen maar! En al snel ontdekte ik het porselein, dit werd echt mijn ding! 
 
Inmiddels is mijn hobby naast mijn parttime baan, uitgegroeid tot een kleine onderneming, hoe gaaf!?
Zo sta ik af en toe zelf op een markt met mijn spulletjes en zijn er kleine ondernemingen die zelfs mijn spulletjes inkopen voor bij hun eigen verkoop! Geef ik workshops en mag ik voor de tweede keer deelnemen op het jaarlijkse Tina Festival in Duinrell voor workshops, op de Krea Doe in de Jaarbeurs en de op Huishoudbeurs in de RAI.
Ook samenwerkingen zijn in aantocht! Leuk, leuk! 
 
Tja, dan kan ook een website niet uitblijven toch? 
 
Naast het gewoonweg uitwerken van quotes voor de leuk of in opdracht ben ik ook via via in aanraking gekomen met RaamLetteren!
 
Dus iets leuks gezien maar liever een andere tekst, of iets laten personaliseren? Iemand een speciaal kado geven, een welkomstbord voor op je bruiloft, of dus een leuke raambeschildering bij geboorte, een feestje of een huwelijk?
 
ByBirdie is voor alles in! 
 
 
Groetjes Janneke
       ByBirdie Lettering